Bailine hälso och vård Uppsala

Anläggings-Id. 11973

Om Bailine hälso och vård Uppsala

018132430,0722522217 Geijersgatan 58

beroende på hur fort du går. Att mer fysisk aktivitet ger en slankare och starkare kropp är självklart bra. Men ännu bättre är det att denna fysiska aktivitet stärker hjärtat och cirkulationssystemet samt ökar kroppens förmåga att transportera syre. Förmågan att utföra kroppsarbete, både hårt och tryggt, ökar alltså mer än något annat vid fysisk aktivitet. Denna trygghet innebär inte bara mindre risk för hjärtinfarkt utan också en större tro och trygghet i sig själv och inte bara då det gäller kroppsarbete. Den inre tryggheten visar sig också genom ökad trivselkänsla. Bailine tar fram lätta övningar för olika delar av kroppen. Speciellt anpassade till din figur och dina problemområden.

Bailine om kost Vad du äter och inte äter kan bli utslagsgivande för hur du ser ut och hur du mår. Uttrycket "du är vad du äter" kunde vara en lämplig rubrik. Kosten kan vara avgörande för om du är grinig eller glad, ful eller vacker, ugn eller gammal, både fysiskt och psykiskt. Genom att följa de råd du får av oss kommer du att lära dig vad och hur du ska äta för bästa möjliga sundhet och hälsa. För att lära dig äta riktigt och uppnå en effektiv viktminskning måste du inhämta kunskap om kost och känna till innehållet i matvarorna. Vet du t.ex. vad fett, proteiner och kolhydrater är och hur de påverkar din kropp? Vi föds som original, men dör som kopior. Detta är ett påstående som upprepas till leda. Men det gör det inte mindre sant. Så är det också när det gäller kosthåll och hur vi tillagar maten. I vårt vuxna liv blir vi ofta handlingsförlamande. Vi törs inte vara originella för att vi tror att vi måste följa reglerna. Den rätta och normala orsaken till att äta, är den fysiologiska hungerkänslan. Den enda bra orsaken till att äta mer är att man inte är mätt. Det är ett inlärt fel att äta mer av andra orsaker. Med hjälp av Bailine kommer du rent mentalt att lära dig kontrollera ditt matintag. Några enkla och effektiva Bailine-regler Drick mer vatten. Ta dig tid när du äter och tugga långsamt. Det kan ta upp till 20 minuter innan mättnadssignalerna når hjärnan. Ät mer fiberrik och oraffinerad mat. Skaffa dig en härlig ny vana! Färsk frukt till dessert varje dag! Sist, men kanske det viktigaste: Kom ihåg att det inte bara är en välformad kropp du är ute efter, utan också god hälsa.

Bailine om motivation Vi vill gärna tro att nästa generation kvinnor inte kommer att behöva utsätta sig för bantningskurer. En helt ny inställning till bantning har framträtt med Bailine. Därför säger vi att du ska sluta fokusera på vikten, glömma allt om att förändra aptiten och istället koncentrera dig på att förändra dina tankar. Nyckeln till en lyckad viktkontroll är en holistisk inställning. Du kan inte komma på vad det är som pågår i din kropp om du inte samtidigt kommer på vad det är som pågår i dina tankar. När du blir mer mentalt och känslomässigt balanserad kommer du att börja äta det du mår bra av. Välkommen till den inre bantningens värld!

 

OBS, friskvårdsbidraget gäller enbart för kost och träning, friskvårdsbidraget får inte användas för ansiktslyft eller andra liknandne behandlingar.

Hemsida
Internettjänster

Aktiviteter

  • Mental träning
  • Motionsrådgivning
  • Kost- och Viktrådgivning

Öppettider

Tisdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00