Mölnlycke Yoga & Meditationcenter

Anläggings-Id. 12212

Om Mölnlycke Yoga & Meditationcenter

0704308855 Rådastocksvägen 1

Välkommen att må bra tillsammans med oss!

Vår intention är att erbjuda dig en skön och trygg miljö att utvecklas i, med hjälp av kunniga lärare/instruktörer med hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du hittar något i vårt stora utbud som passar dig.

De flesta av oss utsätts för hög stress och alldeles för lite återhämtning vilket gör att vi stänger av och inte längre är i kontakt med vår inre kloka röst. På sikt leder det oss till utmattning av kropp, själ och sinne.

På Mölnlycke Yoga & Meditation Center är vårt fokus på de lugnare formerna av yoga som fyller en stor funktion för ett liv mer i balans. I yogatraditionen finns många fantastiska redskap för att varva ner, bli smidigare i kroppen, lösa upp spänningar, slippa diverse krämpor och bli en skönare, gladare och sannare version av sig själv.

Tillsammans med dig vill vi öka din livskraft, ditt välbefinnande och hälsa. Vi vill att du ska känna dig tryggare, smidigare och starkare i dig själv och det viktigaste av allt att du ska få kontakt med din inre viskande röst igen. Varmt välkommen att se vad yogan kan göra för dig!

Hemsida
Mental träning

Aktiviteter

  • Yoga
  • Meditation