Magnolia Örebro - Massage och Friskvård

Anläggings-Id. 13741

Om Magnolia Örebro - Massage och Friskvård

076-6775755 Östra Vintergatan 4 (ingång på baksidan mot parkering)

Jag erbjuder Klassisk Finsk Massage samt Idrottsmassage.

Karakteristiskt för den finska klassiska massagen är den djupgående behandlingen av muskelvävnaden. I första hand längsgående massage d.v.s. i muskelns fiberriktning. Därmed minskas spänningar i muskeln oberoende av ledernas rörlighet.

Vid idrottsmassage kompletteras den klassiska massagen med tvärgående grepp och vid behov även behandling av triggerpunkter. Långvarig statisk belastning av en muskel kan vara orsaken till ”aktiva” triggerpunkter.
Även terapeutisk muskel töj och stretch ingår vid behov. Här skapar vi en personlig behandling efter kundens behov.

Jag erbjuder även Bambumassage och Koppningsmassage.

Bambumassage är en mycket djupgående massagebehandling i syfte att mjuka upp kroppens alla stela leder och muskler. Med hjälp av massagepinnar av bambuträd kommer man väldigt djupt in i muskulaturen och kan släppa på spänningar i kroppen. Det är en otrolig upplevelse, en fantastisk känsla som ofta berör våra sinnen.

Koppningsmassage är en gammal kinesisk metod där man genom vakuum suger ut blod i bindväven utan att förstöra de tunna blodkärlen, detta ger signaler till kroppen att det är något främmande i kroppen och då startar kroppen en utrensnings process, för att återställa och läka kroppen med hjälp av kroppens egna hormoner.
Koppningsmassage är ett mycket effektivt sätt att öppna kroppens meridianer och rensa och låta ny energi flöda genom systemet. Meridianerna är kroppens energiflöde till alla delar av kroppens organ och vävnader.

Erbjuder även rehabtejpning.

Varierande öppettider - se  https://boka.se/magnoliaorebro/info samt öppet enligt överenskommelse.

Present- och klippkort finns. Skicka mail för beställning!

 

Välkomna!

Pernilla
magnolia.pernilla@gmail.com

Hemsida
Behandling

Aktiviteter

  • Massage