Modern Mindfulness Sweden AB

Anläggings-Id. 7498

Om Modern Mindfulness Sweden AB

0730631829 Östra larmgatan 16

Vi erbjuder en välbeprövad mindfulnesskurs online för både privatpersoner och medarbetare och vår kursintruktör har universitetsutbildning inom psykologi samt flera års meditationserfarenhet. Läs mer om kursen här: https://www.mindfulnesstraning.se/borja/

Träningsprogrammet består av dagliga mindfulnessövningar under 5 veckors tid. Dessutom har du tillgång till programmet under ett helt år så du kan göra det i din egen takt och även gå tillbaks och upprepa gamla moment för nya insikter.

  • Det enda du behöver för att gå kursen är tillgång till en smartphone eller dator
  • Kursen är tidseffektiv, det räcker med 10-20 minuters daglig övning för goda resultat
  • Du tränar när det passar dig – du kan göra övningarna hemma, på jobbet, eller i skolan
  • Du lär dig slappna av och ge kroppen återhämtning, fokusera tankarna och hantera svåra känslor


Sagt om träningsprogrammet:

Jag tycker att kursen ger en helhetsbild av vad mindfulness verkligen innebär som innefattar många delar.  Kursen har hjälpt mig att göra en sak i taget genom att stanna upp och reflektera över min vardag. Eftersom jag har en 2,5 åringen hemma är det en utmaning och ibland svårt. Vissa saker måste förberedas för att få ihop vårat livspussel men utan för mycket autopilot på.

Jag har lärt mig att stanna upp i vardagen och ta små mikropauser. Ibland får vissa saker helt enkelt vänta. Jag har en stundtals en del värk i kroppen och jag har lärt mig att uppmärksamma mina mönster som är en bidragande orsak till detta.

Jag ser kursen som en ingång till vidare utveckling i livet. Det är en oerhörd möjlighet att kunna göra det online då du kan göra det när det passar dig. Du behöver inte åka iväg någonstans.

- Kristina Götherström

Har du som jag en hektisk vardag fylld av prestation, krav och saker att göra? Oavsett om jag tror jag behöver eller hinner med mindfulness eller inte har jag lärt mig att uppskatta tiden för egen närvaro. Jag har lärt mig att komma i kontakt med alla tankar som flyger runt, landa i mig själv och samtidigt fått närmare kontakt till mina känslor och min kropp.

På så sätt har jag lättare att ta rätt beslut i min vardag och behålla ett inre lugn. Albin leder övningarna fantastiskt bra och att göra övningarna dagligen har gett mig en rutin jag börjar känna att jag aldrig vill vara utan. Rekommenderas varmt att testa och sedan ha en åsikt om det är för dig eller inte. Och ge det en ärlig chans.

- Sofia Bengtsson

(Betalning med ePassi sker med en så kallad onlinebetalning från epassi.se och i textrutan anger du din epost-adress vid betalning) 

Hemsida
Mental träning
Rådgivning

Aktiviteter

  • Kurser motion/friskvård
  • Mental träning
  • Meditation
  • Stresshantering