Motionskicken/CrossNature Öjersjö

Anläggings-Id. 8766

Om Motionskicken/CrossNature Öjersjö

0764201549 Kåsjövägen

Motionskicken erbjuder olika former av utomhusträning och motionsrådgivning.

Utomhusträning

CrossNature® är en rolig, kreativ och funktionell träningsform där vi tränar både kondition och styrka. Vi rör oss i fin natur och använder oss av de redskap och underlag som naturen erbjuder, oss själva, samt våra träningskompisar. Löpning på skogsstigar över stock och sten i frisk luft och fin natur ger dig alla förutsättningar för att kunna rensa huvudet och släppa vardagen.
Ett pass är inte det andra likt.

Träningen passar såväl nybörjare som vältränad, då övningarna anpassas till den egna nivån. Det är dock en fördel att kunna jogga lätt 500 m i taget, då får du ut mest av träningen.

Motionsrådgivning

Jag erbjuder traditionell motionsrådgivning eller online. Utifrån dina mål, nuläget och önskemål får du ett upplägg och en vägledning som passar dig.

Motionsrådgivning passar dig som vill få tips och inspiration för att äntligen ta tag i dina mål. Du får ett individuellt upplägg som anpassas efter dina behov och önskemål. Vi träffas vid regelbundna tillfällen för att tillsammans höja motivationen och jobba mot dina mål. Emellanåt får du vägledning via mail eller telefon och även hjälp när utmaningar dyker upp. Regelbunden uppföljning är bra för att bibehålla motivationen, speciellt när du har testat allt men inte kommit någonvart

Träna för att må bra, för att klara alla vardagsutmaningar, eller förbered dig för ett lopp. Välkommen på funktionell träning utomhus i naturens bästa lokal – skogen!

Hemsida
Gruppträning
Rådgivning
Ute/Friluft

Aktiviteter

  • Cirkelträning
  • Motionsrådgivning
  • Styrka gruppträning
  • Jogging
  • Kondition gruppträning