Tjänster


Friskare personal

ePassi Min Friskvårds system är enkelt samtidigt som det är mångsidigt - en garanterat framgångsrik kombination. Vi bidrar till att fler anställda nyttjar sitt friskvårdsbidrag, vilket ger dig en friskare personal och ett hälsosamt företag. Hos oss är det du som arbetsgivare som avgör vilken lösning som passar just dig och dina anställda bäst.

Friskvårdsportalen

Vår populäraste tjänst är Friskvårdsportalen. Denna digitala lösning innebär att varje anställd får ett eget konto hos oss, där de själva väljer om de vill använda sig av ePassi Min Friskvård Appen eller ePassi Min Friskvård Kuponger (för egen utskrift).

ePassi Min Friskvård Appen

Din personal har alltid sitt friskvårdsbidrag nära till hands och ni besparas allt det administrativa arbete som kvittohantering vanligen för med sig. Alla anläggningar har dessutom inte internet i kassan och då är ePassi Min Friskvård Appen ett utmärkt betalningsalternativ. Inget internet behövs när kassapersonalen ser all information om köpet direkt i kundens mobiltelefon.

ePassi Min Friskvård Kuponger

Vill ni att något något fysiskt ska representera friskvårdsbidraget? Då är ePassi Min Friskvård Kuponger det rätta för er. Det är en välbekant betalningsmetod som är trygg och säker. Med ePassi  Min Friskvård Kuponger gör din personal inga egna utlägg och ni behöver inte ta emot några kvitton. Ni kan välja mellan tryckta kuponger med leverans till arbetsplatsen eller en friskvårdsportal med kuponger för egen utskrift.

ePassi Min Friskvård Kuponger med leverans till arbetsplats

Ni kan även beställa tryckt kupongleverans som sänds till arbetsplatsen. Fördelarna är precis desamma som med kuponger för egen utskrift – det är tryggt och säkert med minskad administration. För dig som arbetsgivare innebär denna lösning att du endast behöver ta emot leveransen och dela ut kupongerna.

Full insyn i nyttjandet

ePassi Min Friskvård erbjuder dig ett rapportverktyg där ni i realtid kan följa hur personalen nyttjar sitt friskvårdsbidrag. Du har möjlighet att generera statistik fördelat per chef, kostnadsställe eller annat valfritt urvalskriterium.

ePassi Min Friskvård Direkt

Med denna tjänst nyttjar dina anställda sitt friskvårdsbidrag med hjälp av sin legitimation. De uppvisar legitimationen för friskvårdsleverantörens kassapersonal som därefter registrerar köpet. Sitt aktuella saldo får de anställda information om när de besöker en ansluten friskvårdsleverantör.